Aur Argint N Am Sa Ti Dau Negativ
Buna.In alaptare se poate face deparazitare cu argint coloidal?Mentionez ca am consumat 2 zile usturoi si seminte de dovleac si m-am simtit foarte obosita si cu mancarimi puternice lanivelul pielii si al nasului si am vazut in scaun viermisori.Bebe (3 luni)doarme cu mine in pat.Cum sa scap de paraziti dar sa nu il contaminez?
Aur Argint N Am Sa Ti Dau Negativ
Download Zip: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fjinyurl.com%2F2ueeEq&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw2Y0pVKwLuj2wo3zV3WNNgP
Bună ziua! Am cumpărat argint coloidal protect și as vrea sa ii dau copilului. Are aproape 5ani. Îmi puteți face o schema va rog? Dar în aerosol? As putea sa ii dau sa bea dar și sa ii fac aerosol sau este prea mult? Menționez ca merge în colectivitate și toți virușii se lipesc de el. Mulțumesc frumos!
Buna seara! Va scriu in speranta ca ma puteti ajuta si pe mine; din vara acestui an ne confruntăm cu paraziti in familie-giardia la baietelul de doi ani și noi parintii- de care nu mai scăpăm; am urmat tratamente nenumărate cu Nickvorm, Vormex, Furazolidon, Zentel, Giardianophyt fara succes. Surioara de 8 luni e singura căreia nu îi iese la analize, astfel ea nefiind tratata, dar care prezintă creștere deficitara, lipsa poftei de mâncare, refuzul sanului (suge greu, cu insistențe) din aceeași perioada-iulie, cand a inceput si fratele cu viermisorii- El in continuare mananca prost, prezintă erupții pe piele, agitație, cearcăne etc. Cearcanele si tenul palid îl observ și la ea, doar ca neavând o analiză pozitivă, nici un medic nu a fost de acord să o trateze la vârsta asa mică. Restul analizelor ei sunt bune, nu are lipsa de fier sau altr carente, dar ea nu mănâncă decât putin, are dureri după fiecare supt, si nu creste in greutate decât foarte puțin. Ce ne sfatuiti sa facem? Stiam ca deparazitarea se face de către toți membrii familiei, totuși in cazul acesta ce e de facut? Mentionez ca ei inclusiv antigenul specific de giardia e negativ. Pe de altă parte, ce ne recomandați noua sa scăpăm de paraziti? Multumesc mult!
Buna seara, am o fetita de 9 luni si am descoperit in pampers acum 4 zile oxiuri, am facut testul cu amprenta anala si a iesit negativ, mentionez ca de atunci nu am mai gasit nimic in pampers, am dus proba coproparazitologic încă nu este gata, nu stiu ce sa fac, trece timpul si inca nu am facut tratament imi este frica datorita vârstei,am descoperit ca are câteva bubite pe spate, m.am speriat si mai tare, pot fi din cauza lor? As putea sa ii administrez para-defense secom? Este tot ce am gasit mai natural, pt varsta ei, multumesc
Buna dimineata!Am facut deparazitarea de doua ori, de cand mi-ati sugerat prima schema. La scurt timp dupa ce am facut analiza ptr toxocara, am facut-o sipe cea ptr toxoplasmoza si valoarea ptr IgG este 15, IgM negativ la ambele .Dr infectionist mi-a zis ca am fost infestata in trecut cu cei doi paraziti si ca nu am nevoie de tatament.Intre timp am aflat ca am anticorpi in miozita, din ce am citit am inteles ca boala asta afecteaza muschii striati, ca factorii declansatori sunt toxocara, toxoplasmoza si taenia(IgG, IgM negativi).Nu am refacut analizele, ptr ca imi este groaza, dar as vrea sa-mi spuneti dvs daca ar avea rost sa le refac?Dupa deparazitare cele doua valori scad sau dispar?In privinta miozitei aveti o sugestie ptr mine?Multumesc.
Bijuteriile simbolizeaza frumusetea, valoarea, statutul social dar si cultura din care face parte o persoana. In trecut, fiecare civilizatie era caracterizata de un anume tip de bijuterii, ceea ce inseamna ca podoabele ofera identitate. De asemenea, bijuteriile pretioase ofereau un rang in societate si, chiar si in ziua de astazi, dau informatii despre persoana care le poarta, cu precadere despre modul in care gandeste, despre gusturile sale si despre imaginea de sine pe care o are in raport cu societatea. Visul in care apar bijuterii este considerat un vis bun, aducator de bunastare si de castig pe toate planurile. Atunci cand visezi bijuterii inseamna ca ai parte de atentie, grija, bucurii sau ca ravnesti dupa acestea. De asemenea, in anumite contexte onirice pot da chiar informatii despre propriul caracter, clasandu-te ca persoana ambitioasa sau parvenita. In functie de bijuteria pe care o visezi, inel, bratara, lant, cercei, si de pretiozitatea sa, din aur, argint, cu pietre pretioase sau nu, exista diferite interpretari onirice. Totodata, cu cat bijuteriile pe care le visezi sunt mai diverse, cu atat semnificatia lor in viata reala este mai puternica.
In mod normal pentru cei care lucreaza cu aur sau argint dupa cate stiu eu este obligatorie autorizarea de catre ANPC comisia pentru metale si pietre pretioase, pe langa asta daca nu ma insel persoana care le lucreaza trebuie sa faca parte din uniunea bijutierilor si sa plateasca ceva taxe pt a putea comercializa bijuteriile si sa nu uitam de cotizatiile anuale catre uniune. Multi bijutieri nu au cine stie ce cunostinte despre pietre pentru ca nu le folosesc in bijuteri ci prefera sa foloseasca sticla pe care o evalueaza la valoarea gramului de aur.
Ba sunt dar si acestia particulari fac parte dintr-o breasla pt ca in mod normal bijuteriile ar trebui sa fie marcate de BNR dar pot fi marcate si de ei si cum se gasesc stante si la magazin incep sa apara dubii. ( am acasa o incuietoare marcata 925 si nu este sigur din argint si magazinul de la care am cumparat-o nu spunea ca e din argint) Eu am vrut sa ma apuc de bijuterii din sarma de argint si am vb cu un prieten daca mi le poate comercializa in regim de consignatie la el in magazin si mi-a spus ca pt asta trebuie sa fim amandoi autorizati sa lucram cu metale pretioase plus ca eu ca si producator trebuie sa fiu recunoscuta de uniunea bijutierilor. ceva de genu am pati si cand am vrut sa imi duc icoanele pe sticla sau mastile populare la fondul plastic unde mi s-a raspuns scurt si la obiect nu sunteti recunoscuta de Uniunea artistilor plastici nu aveti ce cauta cu ele aici
În excursiile de la Cairo și Luxor ghizii îți prezintă niște brățări sau medalioane de purtat la gât, din piele și argint, pe care poți să gravezi numele tău sau al celor dragi, cu hieroglife. Astea pe noi ne-au încântat și până la urmă ne-am făcut nouă și copiilor niște brățări pe care le purtăm cu drag. Se dă comanda în autocar și le-am primit la sfârșitul zilei. Cu ele nu prea s-a negociat, au fost cam 20 de dolari bucata, dar la 4 am primit cadou un medallion de argint cu scarabeul sacru, venerat de egipteni, aducător de noroc.
Este important să îți amintești că ești în mod clar cineva special pentru cuplu. La urma urmei, te-au invitat să fii prezent la cea mai importantă zi din viața lor. Este important să dai dovadă de compasiune în timp ce răspundeți negativ la invitație. Iată câteva reguli. 041b061a72